Stedentrip maken

Een stedentrip maken naar mooie steden in Europa. Wat dacht je van Barcelona, Londen, Istanbul of Parijs? Een stedentrip is zo gemaakt en is reuzepopulair. Met het vliegtuig of per trein, of zelfs met de auto, of liften. Het is leuk om gewoon even een weekend weg te gaan, of langer zelfs.

Een week naar Londen bijvoorbeeld. Een stedentrip naar Londen is een waanzinnige ervaring. Londen is een enorme grote stad en er valt gewoon bijzonder veel te doen.

Een stedentrip naar Parijs is romantisch. Een weekendje Parijs, lekker met de trein, is gezellig en leuk om te doen. Er is veel te zien in Parijs.

Istanbul is ook een erg populaire bestemming voor een stedentrip. Het is wel iets verder dan de meeste Europese steden maar het is beslist de moeite waard.

Ook Berlijn is een erg hippe bestemming voor een stedentrip. Je kan goed uitgaan in Berlijn en je bent er zo met de trein.

Of wat dacht je van Praag? De hoofdstad van Tjechie is beroemd voor haar bieren en eten. Je kan er heen voor een geweldig weekend vermaak.

Ook kan je overwegen naar Portugal te gaan, bijvoorbeeld naar Lissabon of Porto. Dat zijn twee geweldige steden voor een stedentrip.

Amsterdam is ook een enorme populaire bestemming als stedentrip. In de hoofdstad hangen altijd veel jongeren rond die een weekend Amsterdam doen.

Een stedentrip is een vakantie waarbij je op bezoek gaat naar een stad. Je boekt een stedentrip vaak via een reisorganisatie en je krijgt dan een vliegticket en een hotel. Je kan uiteraard ook zelf een stedentrip boeken.